IT Hyggestue 
Synes du, at det er svært at finde ud af netbank, e-boks, borger.dk og andre elektroniske løsninger? Føler du dig usikker ved at sende e-mail eller gå på opdagelse på internettet? Vil du gerne udveksle idéer om, hvordan man kan få fornøjelse af sin pc, iPad eller Smartphone? Så har vi et godt tilbud til dig:

I hyggestuen hjælper vi hinanden med de forskellige daglige IT-opgaver, naturligvis med assistance fra en eller flere af vores vejledere. Alt sammen under hyggelige forhold, hvor der også er plads til kaffe og kage.

Hvad så, hvis du aldrig har anvendt en pc eller andet IT-udstyr og heller ikke har netværksadgang hjemmefra? Det er ikke noget problem, for vi stiller både pc'er, printer og netværksadgang til din rådighed. Og hvis du skulle få lyst til at låne en iPad med hjem, så finder vi nok også ud af det. Vi hjælper dig med det nødvendige.

Der er ikke nogen faste rammer for, hvad vi kan beskæftige os med. I, der tilmelder jer holdet, har i høj grad selv indflydelse på, hvad der skal ske. Og hvis der er tilslutning til også at ville høre om særlige IT-relaterede emner, så sørger vi gerne for, at der kommer en vejleder, som har styr på netop dét.


Tidspunkt: Torsdag, klokken 14.00-16.00
Pris: 200 kroner pr. sæson, som betales i receptionen ved tilmelding